Eline 06-25012058 / info@deheeren17.nl

Nieuw grafisch ontwerp nodig of ontwerp laten restylen? De Heeren 17 gaat er graag mee aan de slag! Of nu gaat om een logo, complete huisstijl, webdesign, folder of andere reclame uitingen. Maar met alleen een grafisch ontwerp staat er nog geen website online en kunnen de visitekaartjes nog niet uitgedeeld worden. Ook voor het leveren van een website met cms of het verzorgen van drukwerk steken wij graag de helpende hand toe.  Lees hier meer over de diensten van De Heeren 17, toegelicht onder het betreffende onderwerp.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag.

Drukwerk

Er is volop keus

Goedkope flyer nodig voor een tijdelijk actie of juist op zoek naar iets speciaals wat bewaard zal worden? Er is volop keus uit verschillende papiersoorten, papier diktes, formaten en afwerkingen. De Heeren 17 denkt graag met je mee voor een oplossing welke het beste past bij de doelstelling van het drukwerk en de uitstraling ervan.

Veel besteld drukwerk is o.a.:
Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, drieluik folders, brochures en kerstkaarten.

Ontwerpen van drukwerk

De Heeren 17 verzorgt ook het ontwerpen van drukwerk. Naast het ontwerpen van onder andere logo’s, huisstijlen en websites gaan wij ook graag aan de slag met een ontwerp voor een mooie flyer, folder, brochure of ander drukwerk. Heb je zelf al een ontwerp voor het drukwerk? Ook voor alleen het vervaardigen van drukwerk helpen wij graag.