Eline 06-25012058 / info@deheeren17.nl

Nieuw grafisch ontwerp nodig of ontwerp laten restylen? De Heeren 17 gaat er graag mee aan de slag! Of nu gaat om een logo, complete huisstijl, webdesign, folder of andere reclame uitingen. Maar met alleen een grafisch ontwerp staat er nog geen website online en kunnen de visitekaartjes nog niet uitgedeeld worden. Ook voor het leveren van een website met cms of het verzorgen van drukwerk steken wij graag de helpende hand toe.  Lees hier meer over de diensten van De Heeren 17, toegelicht onder het betreffende onderwerp.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag.

Logo & huisstijl

 

Een eerste indruk krijg je maar 1 keer

Dit geldt ook voor een logo en huisstijl  voor een bedrijf of organisatie. Een logo laat zien wie je bent en wat je doet. Een professioneel logo en herkenbare huisstijl moeten dat uitstralen wat de doelgroep van jou dienst of product aanspreekt.
De Heeren 17 gaat graag in gesprek om uit te zoeken welke uitstraling het beste bij jou bedrijf of organisatie past. Na het schetsen en brainstormen zetten we de mooiste resultaten om in een digitaal ontwerp. Om uiteindelijk tot het beste eindresultaat te komen voor jou logo en huisstijl ontwerp.

Restylen logo en huisstijl

Toe aan een vernieuwd logo en huisstijl ontwerp? Iets compleet nieuws of het huidige ontwerp in een nieuw jasje? Ook voor het restylen van een logo of huisstijl ben je bij De Heeren 17 aan het juiste adres!