Eline 06-25012058 / info@deheeren17.nl

Nieuw grafisch ontwerp nodig of ontwerp laten restylen? De Heeren 17 gaat er graag mee aan de slag! Of nu gaat om een logo, complete huisstijl, webdesign, folder of andere reclame uitingen. Maar met alleen een grafisch ontwerp staat er nog geen website online en kunnen de visitekaartjes nog niet uitgedeeld worden. Ook voor het leveren van een website met cms of het verzorgen van drukwerk steken wij graag de helpende hand toe.  Lees hier meer over de diensten van De Heeren 17, toegelicht onder het betreffende onderwerp.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag.

Logo & huisstijl

Het adres voor het ontwerpen van een opvallend logo en herkenbare huisstijl.
Lees meer

Website

Van functioneel webdesign tot een volledig werkende website met cms.
Lees meer

Drukwerk

Briefpapier, visitekaartjes, flyers, brochures en ander drukwerk. Laat zien dat je er bent!
Lees meer

Textiel bedrukken

Laat hier je kleding bedrukken! Bedrukking en borduring van werkkleding, evenementen, teamkleding en meer.
Lees meer

Binnenreclame

Breng je huisstijl ook naar binnen. Denk hierbij aan bewegwijzering binnen je bedrijf, je logo aan de muur of wand- en raamdecoratie.
Lees meer

Buitenreclame

Vlaggen, spandoeken, reclameborden, gevelreclame…: alles wat nodig is om buiten de aandacht te trekken van je doelgroep.
Lees meer

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken en promotionele producten. Om je naam onder aandacht te brengen, klantenbinding of gewoon leuk om weg te geven!
Lees meer

Freelance vormgeving

Kom je net wat handen te kort en ben je voor een bepaalde tijd op zoek naar een grafisch vormgever? Ik kom graag in contact.
Lees meer