Eline 06-25012058 / info@deheeren17.nl

Nieuw grafisch ontwerp nodig of ontwerp laten restylen? De Heeren 17 gaat er graag mee aan de slag! Of nu gaat om een logo, complete huisstijl, webdesign, folder of andere reclame uitingen. Maar met alleen een grafisch ontwerp staat er nog geen website online en kunnen de visitekaartjes nog niet uitgedeeld worden. Ook voor het leveren van een website met cms of het verzorgen van drukwerk steken wij graag de helpende hand toe.  Lees hier meer over de diensten van De Heeren 17, toegelicht onder het betreffende onderwerp.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Een mooie manier om je relaties te laten weten dat je ze waardeert. Of als aandenken om jou bedrijf of organisatie weer even onder aandacht te brengen. Relatiegeschenken kunnen op vele manieren worden ingezet. Van zakelijk en chique tot ludiek en opvallend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie houten wijnkist voorzien van logo als kerstgeschenk of een custom made usb-stick als leuke weggever. Ook textiel bedrukken wordt vaak gebruikt als relatiegeschenk of ter promotie.

Promotionele artikelen

Nieuwe klanten werven en jou naam onder aandacht brengen bij je doelgroep? Promotionele artikelen bieden de perfecte oplossing om dit op een leuke, opvallende of ludieke manier te doen of om een lopende campagne te ondersteunen. De welbekende en veel uitgedeelde promotionele artikelen zoals pennen, aanstekers en zonnebrillen zijn nog steeds erg geliefd en zijn prijstechnisch erg interessant om in te zetten. Daarnaast zijn er ook veel custom made mogelijkheden om zo goed mogelijk op te vallen tussen de concurrentie. Informeer naar de mogelijkheden!