Eline 06-25012058 / info@deheeren17.nl

Nieuw grafisch ontwerp nodig of ontwerp laten restylen? De Heeren 17 gaat er graag mee aan de slag! Of nu gaat om een logo, complete huisstijl, webdesign, folder of andere reclame uitingen. Maar met alleen een grafisch ontwerp staat er nog geen website online en kunnen de visitekaartjes nog niet uitgedeeld worden. Ook voor het leveren van een website met cms of het verzorgen van drukwerk steken wij graag de helpende hand toe.  Lees hier meer over de diensten van De Heeren 17, toegelicht onder het betreffende onderwerp.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag.

Textiel bedrukken

Kleding bedrukken

Door middel van zeefdruk, foliedruk, full colours of borduren voorzien wij kleding van de mooiste logo’s of andere teksten en afbeeldingen. De Heeren 17 verzorgt het bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, teamkleding, sportkleding en meer. Polo’s, t-shirts, sweaters, jassen en ander textiel; de lijst met kleding is eindeloos, wij doen graag een passend voorstel.

Meer dan kleding

Behalve kleding is het ook mogelijk om bijvoorbeeld petten, mutsen, shawls, tassen, handdoeken en badjassen te voorzien van bedrukking of borduring.
Daarnaast denken wij wij graag mee over het ontwerp van de bedrukking en maken eerst een digitale proefdruk voordat alles in werking wordt gezet.