Eline 06-25012058 / info@deheeren17.nl

Nieuw grafisch ontwerp nodig of ontwerp laten restylen? De Heeren 17 gaat er graag mee aan de slag! Of nu gaat om een logo, complete huisstijl, webdesign, folder of andere reclame uitingen. Maar met alleen een grafisch ontwerp staat er nog geen website online en kunnen de visitekaartjes nog niet uitgedeeld worden. Ook voor het leveren van een website met cms of het verzorgen van drukwerk steken wij graag de helpende hand toe.  Lees hier meer over de diensten van De Heeren 17, toegelicht onder het betreffende onderwerp.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag.

Website

Welkom in 2015

Waar een bedrijf of organisatie zonder website bijna ondenkbaar is geworden. De online mogelijkheden zijn eindeloos! Of het nu gaat om een webshop, informatieve of interactieve website. Maar het begint bij een helder en functioneel website ontwerp. Een website ontwerp welke aansluit bij de huisstijl van jou bedrijf of organisatie en waar jou doelgroep via een duidelijke en eenvoudige weg vindt wat hij of zij zoekt.
Het ontwerp wordt vervolgens tot in de pixel nauwkeurig omgezet in een werkende website met cms (content management system) waar je de inhoud van de website zelf eenvoudig kunt bijhouden en wijzigen.

SEO

De cms bevat ook alle benodigdheden om zelf de zoekmachineoptimalisatie (SEO) binnen de website te vullen en te wijzigen. Laat je dit liever aan iemand anders over? Wij geven graag advies of voeren deze werkzaamheden naar wens uit.
De website is daarnaast uit te breiden met diverse modules. Denk hierbij aan een webshop of de mogelijkheid om eenvoudig en snel landigspages aan te kunnen maken zonder iedere keer de programmeur in te hoeven schakelen. Of een communicatieplatform waar je al je social media (van meerdere accounts), nieuwsbrieven en weblog vanuit 1 centraal punt kunt beheren en overzien.
Wij vertellen graag over de mogelijkheden!